2018. január 11., csütörtök

Overlord






Most megint egy nagy sikerün anime lesz amiről írok egy dolgot lehet hogy unalmas lesze de akor szoltjatok és javitok rajta. Ez az anime az Overlord, A Yggdrasil népszerű virtuális valóság utolsó játékórája eljött. Mindazonáltal Momonga, egy hatalmas varázsló és a sötét céh Ainz Ooal ruhája mester, úgy dönt, hogy az utolsó pillanatait a játékban tölti, amikor a szerverek elkezdenek leállni. Meglepetésére, az éjfél órája ellenére, Momonga még mindig teljesen tudatos, mint a karaktere, és a nem játékos karakterek úgy tűnik, hogy saját személyiségüket fejlesztették ki!

Ezzel a rendellenes helyzetgel szemben Momonga parancsot ad hűséges szolgáinak, hogy segítsen neki kivizsgálni és irányítani az új világot, azzal a reménnyel, hogy megmagyarázza, mi okozta ezt a fejlődést, és ha vannak mások is ugyanabban a helyzetben.


Eneke az anime a második évada idén télen kezdödöt link lenet.









Szerplők


Tulajdonképpen hősünk főnökei, és mindegyiket Nazarick egy szintje védi. Erősségük óriási, sőt, az Ainzo kivételével senki nem lépi túl őket. Ezen a ponton megfékezik és megcsodálják mesterüket, akik tökéletesek, mindenekelőtt emberfelettiek.


Ainz: Ő az Ainz Ooal céhmestere, és Nápoly NPC-ként tekintik a Mindenható Legfelsőbb Lény legmagasabb szintjét.

Óvatos és fukar személy, Momonga mindig megpróbálja a részleteket megtervezni és irányítani, elkerülve az esetleges akciókat. Mivel nem becsüli az ellenfeleit, általában túl fogja ölelni őket. Mivel átkerült egy új világba, és tényleges élőhalott lett, Momonga úgy érezte magát, hogy nagyon hideg és kiszámíthatóvá válik, az érzelmei elnyomják.



Hűséges barátaival és alkotásaival, mióta az új világban uralkodó Nazarik uralkodóvá válik, egy bizonyos fokú nemességgel viselkedik követett követőinek. A Momonga csak azokat a dolgokat szolgálja ki, amelyek hasznot hoznak Nazaricknak vagy önmagának, akár információja, akár presztízse. Bár igazságérzetet élvez, és nem gyűlöli az embereket, mint a követői, nem ragaszkodik hozzájuk, és semmit sem ér a haláluk felé.



Albedo: Ainz jobbkeze. Egy szépséges női démon, erőteljes succubus beütéssel. Az Őrzők vezetője, így tulajdonképpen ő Nazarick második legnagyobb személye. Őrülten szerelmes Ainzba és állandóan kérleli, hogy tegye magáévá (még ha főhősünknek, csontváz lévén, történetesen nincs is "olyanja", amivel ezt megtehetné). Rendkívül hűséges, jó kedélyű, mosolygós nő, aki azért tud igen ijesztő arckifejezéseket is vágni. Elég féltékeny típus, ráadásul olyannyira rajong főhősünkért, hogy aki csak egy rossz szót szól róla, azt máris készen áll kardélre hányni. Mélységesen lenéz minden alsóbbrendű fajt, különösen az embereket, így ha Ainz nem tiltaná meg neki, akkor bogarak módjára taposná el őket. Folyamatos konfliktusban áll Shalltearral, akivel gyakran szoktak, komikus szócsatákat váltani.








Shalltear Bloodfallen: Nazarick harmadik szintjének az őrzője. Ha röviden akarnám jellemezni, egy vámpír gótloli. Ránézésre egy olyan 14 év körüli lány, de mivel egy vérbeli "True Vampire", ezért nyilván jóval idősebb. Szórakozott, megjátszós karakter, aki szereti Albedot idegesíteni. Rendkívül büszke magára, és nagyon komolyan veszi a pozícióját Nazarickban. Számára teljesen elfogadhatatlan, hogy valami ne pont úgy alakuljon, ahogy ő eltervezte, így ha bármiféle kudarc éri, akkor nem tanácsos a közelében tartózkodni. Harc közben persze már közel sem olyan aranyos, mint első ránézésre, ilyenkor inkább a "vérengző gyilkoló gép" jelző illik rá.




Demiurge: Nazarick hetedik szintjének az őrzője. Ez a karakter ránézésre egy olyannyira tipikus, gonosz karakter látszatát kelti, hogy elvigyorodtam, amikor először láttam. Sunyi mosoly, fényt visszaverő, szemet elrejtő szemüveg és még sorolhatnám. Egyébként egy férfi démon, akinek főként a kutatás és a kísérletezgetés a feladata. Rendkívül intelligens személyiség, akinek mellesleg igen nagy stratégiai készségei is vannak. Az elfogott ellenfeleken kéjes örömmel szeret kísérletezgetni, így igazi őrült tudós látszatát kelti. 











Cocytus: Nazarick ötödik szintjének az őrzője és a csapat nehézfiúja. Egy nagy testű, páncélozott démon kissé rovarszerű külsővel. A fizikai ereje óriási, így egyértelműen ő a csapat közelharci specialistája. A harc az ő lételeme, büszke a saját erejére, valamint arra, hogy a világ leghatalmasabb erejű lényének, Ainz Ooal Gownnak hűséges szolgája lehet.










Aura Bella Fiora: Nazarick ötödik szintjének az őrzője. Egy alacsony termetű, jó kedélyű, fiús lány, aki a Sötét Elfek (Dark Elf) fajába tartozik. Életvidám, energikus lány, aki az ártatlan külső ellenére egészen erős. Sokkal elszántabb és bátrabb a testvérénél, és lelkes túlbuzgóssággal hajtja végre a feladatait. Természetesen, mint minden őrző, példamutatóan hűséges az uralkodójához, Ainzhoz. 











Mare Bello Fiore: Nazarick ötödik szintjének az őrzője, akárcsak a testvére, Aura. Természetesen ő is Sötét Elf és tulajdonképpen nővérének a teljes ellentéte. Míg az egy fiús lány, ő ezzel ellentétben egy lányos fiú. Nagyon szégyellős és félénk, így a bátortalan, dadogó beszéd is gyakran jellemző rá. Bár a testvére igyekszik őt mindig bátorítani, ő nem szeret a figyelem középpontjában lenni. A nővérével együtt ők az őrzők legártatlanabb külsejű tagjai.


Az anime második évada folytatja az első évadod, újjab dolgokat duthatunk meg a valigról ahova Ainz került!






Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése

Kiemelt bejegyzés

Youjo Senki

Egy ateista japán, meggyilkolás pillanatában egy olyan önigazságos lényel szembesül, amelyet X-lénynek nevez, aki elítéli az embert, mert...