2018. február 8., csütörtök

Record of Grancrest War/Grancrest Senki



"Az álmok a kor válnak valóra, ha tényleg meg akarod őket valósítani!"





A káosz által irányított kontinensen a lordoknak szent pecsét ereje van, amely megnyugtatja a káoszt és védi az embereket. Azonban, mielőtt bárki megérti, az uralkodók félretették a káosz megtisztulását, és inkább egymás szent pecsétjeiért küzdenek egymásért, hogy uralmat kapjanak egymás fölött. Shiruuka, egy elszigetelt mágus, aki gúnyolja a Lordokat, hogy elhagyja a hitüket, és egy Theo nevű vándorló lovag, aki egy napon utazik, hogy felszabadítsa szülővárosát, örök esküt tegyen arra, hogy együtt dolgozzanak ezen a kontinensen, amelyet a háborúk uralnak káosz.








Theo Cornaro




A sorozat főszereplője. A bárói címerre (azaz nemesség és emberfeletti hatalom) van, hogy legyőzi egy szörnyet. És ekkor találkozik Siluca aki egy magas szintű varázsló. Theo az az álma hogy a szülő faluját meg mentse, de Siluca ezt tovább gondol, ja, hogy békét hozzanak a földre. Siluca vállalja, hogy támogatja őt megvalósításában.






Siluca Meletes



A női főszereplő a sorozatban. Ő egy fiatal mágus, amely nagy potenciállal és tehetséggel rendelkezik, és meg akarja állítani a lordok viszálykodását. Ő az első, aki kapcsolatba lép Theo-val.  Rendelkezik egy olyan macskával, aki az árnyékokon keresztül járhat és a macska királyságának királya is.








Grancrest Senki 1 rész 

Grancrest Senki 4 rész
Grancrest Senki 5 rész







       








                                                                         


                                                                                                   

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése

Kiemelt bejegyzés

Youjo Senki

Egy ateista japán, meggyilkolás pillanatában egy olyan önigazságos lényel szembesül, amelyet X-lénynek nevez, aki elítéli az embert, mert...