2018. március 19., hétfő

Tavaszi anime szezonban meg jelenő új évadok!😃


A Tavaszi anime szezon sok új anime lesz, de most a szezonban meg jelenő új évadokkal foglalkozok. Sok oldalt és fórumot néztem meg, és csak 5 db anime találtam amiben most a szezonban lesz  majd a folytatása. 
Ezeknek az anime már nagyon várom a folyatását, de van egy-kettő amit sajnos amit nem tudom hogy folytatása lesz-e vagy csak egy szerű ova lenne szó. 


Tán az egész animés világ már várj nagyon ennek az anime a folytatását. Ebben az anime a gonosztevők és szuper hősök harcolnak egy más ellen. Ez nem más mint a Boko no Hero Academia 3-dik évada. Annyi biztos hogy az első két évad hoz hasonlóan nem lesz hiány  jó kis harcokban.(Megjelenés április.07)


Amásik amit már nagyon várok a Tokyo Ghoul:re 
Két év telt el a CCG-ről az Anteiku ellen. Egy különleges csapat létrehozása, a Quinx Squad néven ismertté teheti a CCG-t a Tokió nem kívánt lakosainak kiirtására. Mint emberek, akik műtéten estek át a kísértetek különleges képességeinek kihasználása érdekében, részt vesznek a veszélyes lények felszámolásában. A csoport vezetője, Haise Sasaki félhólyag, félig ember, akit a híres különleges osztálykutató, a Kishou Arima tanított. Azonban a fiatalembernek még több van, mint amennyire találkozik a szemmel, mivel ismeretlen emlékek karmolódnak az elméjében, lassan emlékeztetve arra a személyre, akivel korábban volt. (Megjelenés április.03)


Na most nem tudom nem tudom el dönteni hogy a soron következő anime mi lesz ova vagy rendes évad szerinti folytatás Shokugeki no Souma: San no Sara - Toutsuki Ressha-hen. Szerintetek melyik lesz? (Megjelenés április.09)






SAO Alternativ: GGO. SAO újabb évada. Karen Kohiruimaki mindig úgy érezte, hogy helytelen a valós világban. Extrém magasságának köszönhetően nehezen tudta barátkozni más lányokkal. Minden megváltozik, amikor bemutatja a VR és a Gun Gale Online. A GGO-ban Karen szabadon játszhat álmai álruhás, chibi avatarját! Karen megtalálhatja barátságát ebben a golyócsúcsú MMO-ban ...? 
(Megjelenés április.08)

Highschool DXD Hero, olyan furra hogy nem találok semmi féle tartalmi leírást az új évadról. Vagy csak annyit hogy onnan folytatja a története ahol be fejeződőt a 3 évad végén. (április.10)


Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése

Kiemelt bejegyzés

Youjo Senki

Egy ateista japán, meggyilkolás pillanatában egy olyan önigazságos lényel szembesül, amelyet X-lénynek nevez, aki elítéli az embert, mert...