2017. november 28., kedd

Mahoutsukai no Yome


Most egy olyan világba viszlek titeket ahol a varászlás minden napi, de az emberek nem tudnakról. Tele van varázs lényekkel mint pl..: sárkányok és démonok, meg egyéb más varázslény. Meg olyan emberekkel akik meg van az a képesség arra hogy  érzékeljék a varázs lényeket. Őket hívjuk varázslónak vagy mágusnak. Itt az a lényeg hogy a varázslok és a mágusok ellentétben állnak egy mással.





A hősnő, Hatori Chise  végignézte, ahogy öngyilkos lett az édesanyja, miután édesapja és fiú testvére is elhagyta őket. Chise ezután rokonoktól járt kézről-kézre, de búval bélelt jelleme és a varázsvilág lényei, illetve erői iránti érzékenysége miatt (amiket kisgyerek fejjel kikészítőnek és félelmetesnek élt meg) – egyszerűen nem tudott sehova se beilleszkedni. A rokonok tartottak tőle, és mindig azon munkálkodtak, hogy valahogy továbbadjanak rajta. 







Egy szerencsés véletlen folytán azonban a lányt “megvásárolja” Elias Ainsworth, egy hatalmas mágus, aki állatkoponyájú fejével és óriás termetével rémisztőlég hat, mégis hősnőnk első számú mentsvára lesz. A mágus azért is veszi szárnyai alá a lányt, mert a Chisében bujkáló mágikus erők a lány halálát okozhatják, másrészről mágustanoncának, és egyúttal jövendőbeli feleségének szánja hősnőnket! 



Mégis mi forrhatja ki magát ebből a nem mindennapi felállásból, ami egyszerre bizarr és mégis mesésen varázslatos? Amikor olyan Szépség és a Szörnyes?


Ruth, egy varázs lény amely se nem ember, se nem kutya. De Chiset fogja majd szolgálni. Ez a szolgalét óda-vissza jár. Chiset fogja segíteni útja során. De ha Chise meg hal a kor ő is meg hal.



M
Mahoutsukai no Yome 13 rész
Mahoutsukai no Yome 16 rész 
Mahoutsukai no Yome 17 rész

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése

Kiemelt bejegyzés

Youjo Senki

Egy ateista japán, meggyilkolás pillanatában egy olyan önigazságos lényel szembesül, amelyet X-lénynek nevez, aki elítéli az embert, mert...