2017. december 31., vasárnap

Kuzu no honkai



 A romantikus animék ahol a férfi és nők kacsólatokról van szó az én tapasztalataim szerint alap vetően két sablonos kategóriával lehet bele illeszteni. Vannak a romantikus stílusú animek ahol nincsen szexualitás és ahol a  csúcspont egy csók vagy ehhez hasonló dolog ez a folyamat megy végbe az sorén. És vannak az hentai animék pervezes stílusú ahol van szexualitás ahol van fizikális érintkezés is. De totálisan komolytalan folyton a főszereplőnk el menekül sikit meg vérzik az orra és soha nem igazán történek meg a dolgok. Tehát, a szexualitás komolytalan benne. De ez az anime meg fogót engem mert ez egy olyan anime amire már rég óta vártam egy komoly fiú-lány kapcsolgatott mutat be tele érzelmek el és szenvedéssel.  


A külvilág felé Hanabi Yasuraoka és Mugi Awaya tökéletes pár. De a valóságban ugyanazt a titkos fájdalmat élik meg: mindketten szerelmesek más emberekkel, akikhez nem tudnak vele együtt lenni.


Hanabi szerette a gyermekkori barátját és a szomszédját, Narumi Kanai-t mindaddig, amíg emlékszik rá, ezért örömmel fedezi fel, hogy ő az új hölgymester tanára. Azonban Narumi hamarosan észreveszi a zene tanár, Akane Minagawa, és kapcsolat kezdődik közöttük virágzik, sokat Hanabi megdöbbenésére.



Mugit Akane tanította a középiskolában, és azóta szerelmes belé. Egy véletlen találkozó révén találkozik a Hanábival. Ahogy ez a két magányos lélek együtt tölti a több időt, úgy döntenek, hogy egymásnak helyettesítik azt, akit valóban szeretnek, fizikai intimitást kölcsönöznek egymásnak, hogy megszüntessék magányukat.


Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése

Kiemelt bejegyzés

Youjo Senki

Egy ateista japán, meggyilkolás pillanatában egy olyan önigazságos lényel szembesül, amelyet X-lénynek nevez, aki elítéli az embert, mert...