2018. január 31., szerda

Citrus





"Ebben az esetben talán megpróbálok kicsit közvetlenebb lenni. Jól? Hallod, mit mond a szívem? Yuzu, bennem, amikor az érzéseimet érinti neked, van egy részem, ami "jó", hanem egy olyan rész is, ami "rossz". Tudja, hogy még mindig szeretne bámulni rám?"


Aihara Yuzuku egy átlagos, kissé bohém középiskola lány, aki leginkább a divat, a barátok és a szórakozás iránt érdeklődik. Az anyukája új házassága miatt azonban el kell hagynia az egykori középiskolját és egy, csak lányoknak fentartot intézménybekerul ahol, szigorú szabályok vannak. Yuzu már az elsö nap össze akasztja bajszát a diáktanács komoly elnőkével, Meit, akiről nem jö az első bejomása. Tehát érthetően tele van megdöbbenéssel, amikor hazajön a hírre, hogy Mei új mostohavővére lett és ezentúl egy fedél alatt fognak élni.



Yuzu Aihara


Yuzu egy önjelölt gyaru. Ő egy merész, szókimondó és gyakran szégyentelen lány, aki öltözködik, ruhát visel, és testre szabja az iskolai egyenruháját, amely ütközik az iskolája szabályaival, gyakran problémákba ütközik a hallgatói tanácskal. Hangsúlyozza, hogy milyen kapcsolatoknak kell lenni ahhoz, hogy fedezzék fel saját tapasztalatlanságukat. Megpróbálja legyengülni a lehető legrosszabbul, és gyűlöli az akadémiának nincs sminkelési politikáját. A manga kezdetétől "hülye szőke" -ként jelenik meg, de lassan, ahogy a manga előrehalad, egyre több hazai és gondoskodó tulajdonsága van. Ő egy kreatív szakács, és gyakran főzni magának és Mei-nek, amikor az anyukák dolgoznak.

Annak ellenére, hogy hozzáállása, kemény munkával bizonyítja, képes lesz arra, hogy jó teszteket kapjon. Annak ellenére, hogy Yuzu időnként úgy viselkedik, mint egy gyermek, mindent megtesz, hogy boldoggá tegye az embereket. Vigyázó, de ügyetlen és dühös. Ő hihetetlenül pezsgő, és optimista oldala gyakran megjelenik Mei hódításában. Nem érdekli az iskolai szabályokat vagy a felsőbb osztályú nézeteket, és ő jobban érdekli, hogy a társadalom egésze mit gondol róla.



Miután megtalálta a valódi szeretetet, nagyon boldoggá vált, hogy jobban szeretne mutatni neki a szeretetét. Mindazonáltal kiderült, hogy nem mindenki fogja elfogadni a Mei-vel való kapcsolatát, ami depressziós állapotba sodorja, és ennek eredményeképpen nem sikerült a vizsgáit. Csak addig búcsút kapott Mei-től, hogy kiütötte.





Mei Aihara

Külső oldalán Mei hideg és könyörtelen hozzáállása társaival szemben. Az apjától elhagyta a szigorú és félelmetes személyiséget. Nem képes kommunikálni a Yuzu-val, és küzd, hogy megfelelően közvetítse az érzéseit, ez azt eredményezi, hogy gyakran gyakran szexuális előrelépést jelent a Yuzu felé. Annak ellenére, hogy működik, belsőleg érzékeny, magányos, és olyan szíveket rejt magában, amelyek könnyen megsérülhetnek. Általában a kemény személyiség ellentétes az érzelmi oldalával, ami gyakran előfordul. Mei küzd, hogy megértse Yuzu optimista természetét, mivel keményen tükrözi a pesszimistáját. Ahogy a sorozat halad, lassan változik, hogy kevésbé hideg Yuzu-nak és egy kicsit jobban ápolja őt. Bár még mindig nehéz a becsületes és megérteni, hogy mit érez. Néha gyerekes dolgokat, és szeret teddy medvéket. Magabiztosabb, mint Yuzu, tudván, hogy nem mindenki fogja elfogadni a kapcsolatot.























Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése

Kiemelt bejegyzés

Youjo Senki

Egy ateista japán, meggyilkolás pillanatában egy olyan önigazságos lényel szembesül, amelyet X-lénynek nevez, aki elítéli az embert, mert...