2018. február 3., szombat

Divine Gate


A meny, a pokol és a föld őssze olvad és egy világot fog majd alkotni! 



Cselekmény

Az élő, az ég és az alvilág összekapcsolódik, miután megnyitotta az isteni kaput, és elindult egy olyan káosz korszakában, ahol a vágyak és a konfliktusok metszi egymást. Csak akkor, ha a Világtanács létrejött, a béke és rend visszaáll, és az Isteni Kapu városi legenda lesz. Ebben a világban összegyűltek a Világtanács által megfelelőnek ítélt fiúk és lányok, akik személyes céljuk elérésére törekednek. Azok, akik eljutnak a kapuhoz, újragondolhatják a világot, sőt a múltat vagy a jövőt is.






Aoto



Vízhasználó. Gondolva a szülei gyilkosának, ő magában foglalja magát, és nem tesz barátokat. Miután megmentett egy lányt egy tűzoltó felhasználóból egy vonaton, Arthur és a többi adapter megpróbálja többször felvesszük őt az akadémiára, mivel nem illik be a jelenlegi iskolába és képességei miatt, de ő visszautasítja. Később csatlakozott az akadémiához.













Akane


Tűzhasználó és Midori legjobb barátja. A vonatbaleset után egyike azon adaptereknek, akik megpróbálják meggyőzni Aotót, hogy csatlakozzon az akadémiához. Nagyon büszke volt rá, és sokat törődött az apjával, akiről azt mondták, hogy egy kísérlet során egy balesetben halt meg, és ennek következtében utálja, amikor Aoto hirdeti, hogy megöli a szüleit. Nem hiszi, hogy az apja balesetben halt meg, mivel nem volt az a fajta, hogy hibáit kísérleteiben kövesse.








Midori


Légi felhasználó. A vonatbaleset után ő az egyik adapter, aki megpróbálja meggyőzni Aotót, hogy csatlakozzon az akadémiához. Midori és Elena barátok voltak gyermekkorukban.

















Arthur


Az akadémia elnöke. Nagy érdeklődést tanúsít Aoto és barátai iránt. Többször próbálja meg Aoto felvételét.



















Kurama legyen veletek! 

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése

Kiemelt bejegyzés

Youjo Senki

Egy ateista japán, meggyilkolás pillanatában egy olyan önigazságos lényel szembesül, amelyet X-lénynek nevez, aki elítéli az embert, mert...